Naslovnica   O nama   Suradnja   Kontakt   English    

Grafički dizajn

 

Od vizualnog identiteta...

Često kažemo da odijelo ne čini čovjeka, ali ipak stvara prvi dojam, tako je i s poduzećem. Atraktivan i pamtljiv logotip, dobro dizajnirana posjetnica i ukusan memorandum papir u koverti s logom firme ne garantiraju da je firma koju predstavljaju ozbiljnija od one s amaterskim rješenjima... ali barem stvaraju takav dojam. A svi znamo da je prvi dojam izuzetno važan.

Ne dozvolite da vaša najosnovnija sredstva poslovnog komuniciranja pružaju krivu sliku o vama. Pobrinite se za to već danas!

Ako se sada odlučujete za web stranice, možda je to pravo vrijeme da modernizirate svoj vizualni identitet, odaberete vama karakteristične boje, osvježite ili modernizirate logo, prilagodite poslovne dokumente (memorandumi, posjetnice, kuverte...), jer sada ionako morate tiskati nove posjetnice i memorandume, koji će sada sadržavati i adresu vašeg web sitea, i vašu novu e-mail adresu.

... do tiskanih promotivnih materijala

Naš studio za grafički dizajn će sa zadovoljstvom odraditi sve navedeno i više od toga.

Kada se pripremaju materijali za više promotivnih sredstava odjednom, mogu se postići znatne uštede. Tako često istovremeno uz site ili multimedijski CD-ROM ili DVD radimo i prospekte, letke, brošure i fascikle, uz on-line katalog ujedno i tiskani katalog, prezentacija za neki sajam poklopi se s oglasom u nekom časopisu...

Naše osnovne grafičke usluge:

  • dizajn osnovnih vizuala
  • logo
  • knjiga grafičkih standarda
  • dizajn tiskanih materijala
  • brošure
  • letci
  • etikete
  • oglasi
Pichler & CO d.o.o.

Klijent: Pichler & CO d.o.o.

www.ventilacija-pichler.hr

Tvrtka Pichler & CO d.o.o. mješovito je poduzeće hrvatskih i austrijskih vlasnika, a već niz godina uspješno djeluje na području klimatizacije i ventilacije.

Osim osmišljavanja vizualnog identiteta, klijentu smo omogućili i samostalno upravljanje akcijama i novostima na siteu, kao i newsletterom kojega šalju svojim pretplatnicima.