Naslovnica   O nama   Suradnja   Kontakt   English    

Multimedia

 

Bilo na webu, na CD/DVD-u, ili na disku vašeg računala, multimedia odnosno multimedijski dodaci pomažu da prezentacija vašeg poduzeća postane atraktivnijom, dinamičnijom i pamtljivijom.

Moguće je kombinirati tekst ili fotografije s glazbenom podlogom, flash animaciju sa šumovima ili snimljenim govorom ili glazbom, video isječke...

Takve prezentacije zanimljivije su kada su interaktivne, odnosno kad pregledavate web stranice ili multimedijalni CD-ROM ili DVD možete aktivno sudjelovati, birati redoslijed pregledavanja i sl., uključivati i isključivati pojedine funkcije.

Kako na CD-ROM ili DVD-u ne postoji problem protočnosti podataka (kao na webu) možemo pustiti mašti na volju i staviti promotivni film, galerije fotografija, ustvari što god želite kako bi vaš mutimedijski CD-ROM ili DVD što kvalitetnije i zanimljivije odradio svoju zadaću.

Osim što ćemo osmisliti vašu digitalnu promociju za interaktivni CD-ROM ili DVD, nudimo vam umnožavanje CD-a ili DVD-a, dizajn covera i CD-a, te pakiranje u kutijice.

 

Ukratko, kod nas će te dobiti "ključ u ruke":

  • osmišljavanje digitalne promocije
  • animacija
  • izrada mastera
  • dizajn i tisak covera
  • replikacija, odnosno umnožavanje CD-ROM-a ili DVD-a
  • umetanje covera i CD-a u box
Adriatic Property Services d.o.o.

Klijent: Adriatic Property Services d.o.o.

www.adriaticpropertyservices.com

Adriatic nudi prodaju ili iznajmljivanje nekretnina u Hrvatskoj.

Klijent ima kontrolu nad bazom podataka i cjelokupnim sadržajem web sitea, a posjetitelji imaju mogućnost detaljnog pretraživanja nekretnina po lokaciji, vrsti, cijeni i drugim parametrima. Ukoliko ih neka nekretnina zanima, mogu je staviti na svoju "listu želja" i dobivati na e-mail obavijesti o eventualnim promjenama u ponudi.

Warp Studio se također pobrinuo i za vizualni identitet Adriatic Property Services (logo, vizitke...)