Naslovnica   O nama   Suradnja   Kontakt   English    

SEO

 

Optimizacija

Optimizacija za tražilice (Search Engine Optimization - SEO) - optimizacija za tražilice (google.com, yahoo.com, msn.com) je izuzetno bitna.

Možete imate odlične proizvode, nuditi usluge za široki krug korisnika, ali ako vaše web stranice nitko ne uspijeva pronaći, one ne obavljaju svoju osnovnu zadaću. Cilj optimizacije web stranica je što viša pozicija na tražilicama za vama interesantne ključne riječi, jer vam visoka pozicija jamči veliki broj posjetitelja.

Naše znanje i iskustvo može vam znatno pomoći da se optimizacija za tražilice napravi što kvalitetnije. Cijena i uspjeh uvelike ovisi o konkurenciji i učestalosti vama interesantnih ključnih pojmova, ali rezultati se mogu očekivati za 3-6 mjeseci.

U Warp CMS smo ugradili mogućnosti koje će vam olakšati optimizaciju web stranica i postizanje bolje pozicije na tražilicama.

 

Web marketing

Optimizacija za tražilice nije jedini način koji će vam dovesti posjetitelje na web stranice. Ako razmišljate uložiti nešto novca u marketing i promociju web stranica, Googleov program AdWords se nameće kao izuzetno učinkovito i povoljno rješenje. Google AdWords će vas trenutačno dovesti na prvu stranicu rezultata pretraživanja po ključnim riječima koje sami odredite.

Za vas ćemo otvoriti korisnički račun, pomoći u odabiru ključnih riječi i kreiranju odgovarajućeg oglasa, te mjesečnom održavanju oglasa.

Google Adwords preporučujemo odmah po izlasku novog sitea, kad ga tražilice još nisu indeksirale, kad je konkurencija bolje pozicionirana, kod sezonskih djelatnosti ili kad vam se jako žuri.

Naše usluge ukratko:

  • optimizacija za tražilice
  • web marketing
  • izrada bannera
Bastalec d.o.o.

Klijent: Bastalec d.o.o.

www.apartmani-ivek.com

On-line prezentacija apartmana s četiri zvjezdice u Novalji na otoku Pagu.

Posjetitelji mogu potražiti informacije o apartmanima na šest jezika, rezervirati smještaj putem web site-a i upisati se u knjigu gostiju.

Dizajnirali smo i tiskanu brošuru u skladu s vizualnim identitetom.